Boven är klar!

Pressmeddelande 2014-10-28

Kristianstads DFF fortsätter att bygga för framtiden och kan idag meddela att föreningen inom ramen för den påbörjade organisationsförändringen anställt Andreas ”Boven” Svensson.

Andreas Svensson tillsvidareanställs för att utveckla klubbens omtycka och framgångsrika ungdomsakademi och för att bidra till att Kristianstads DFF får fler ungdomslag. Han kommer att sköta allt administrativt arbete kring detta samt ingå i föreningens marknadsgrupp.

Utöver ovanstående arbetsuppgifter kommer ”Boven” även att bli huvudtränare för föreningens lag i division två med sikte på avancemang.

– ”Boven” är en välkänd fotbollsprofil i regionen och är en kompetent och omtyckt ledare med allsvenska meriter, inte bara som spelare utan också när det gäller marknadsarbete. Med honom i organisationen får vi in mycket fotbolls- och marknadskompetens säger Henrik Nygren, sportchef i klubben.

Organisationsförstärkningen, inom ramen för vilken anställningen av Andreas Svensson ingår, möjliggörs genom de samarbete som klubben nyligen inlett med ett antal utomstående företag.

Kontakt
Henrik Nygren, sportchef Kristianstads DFF
0708 – 25 97 04