Berit Möller – ledamot nummer två

Vår andra ledamot känner säkert många av er igen, det är inte längesedan hon var i Kristianstadsbladet men i ett helt annat ärende än KDFF.
Kommer ni ihåg i vilket?

Ledamot Berit Möller


Beskriv dig med 3 ord:
Viljestark, omtänksam, pålitlig
Vad innebär KDFF-familjen för dig: Gemenskap och trygghet där var och en på sitt sätt bidrar till att vi skall nå uppsatta mål och att vi tillsammans gläds och firar framgångar, stora som små.
Vilken match kommer du bäst ihåg från förra säsongen: Den match då KDFF-tjejerna visade fysisk- och mental styrka och bevisade att det är i Elitserien de förtjänar att vara.

Vad är din starkaste sida:  Handlingskraftig
Varför är du en tillgång till KDFF: Med mina erfarenheter och kunskaper kan jag bidra till en fungerande Styrelse som skapar grundförutsättningar för att verksamheten i KDFF skall kunna bedrivas på det sätt som det är ämnat.

Var föddes du: Avesta i Dalarna
Var bor du: Kristianstad innerstad
Familj: Stor

 

 

Favorit spelare: Svenska spelare: Zlatan och  Hedwig
Skidsemester eller sommarsemester: Sommar
Vad arbetar du med:  Fd ägare McDonald’s i Kristianstad
Ålder: Tillräcklig

Ditt starkaste idrottsminne: Skid-VM i Falun – att få se dessa elitidrottare på nära håll och få träffa dem. Går inte annat än att imponeras.

Valberedningens presentation:
En färgstark kvinna som är van att jobba med unga människor. Rutiner och struktur genom sin verksamhet inom McDonald. Kommer med all säkerhet att bidra med entusiasm och framåtande.