Dags för nästa presentation

Vem kan väl vara lämpligare att presentera såhär i budget och lönetider, jo vår kassör Fredrik Holmgren

Kassör Fredrik Holmberg

Beskriv dig själv med 3 ord: Strukturerad, Entreprenör, Engagerad
Vad innebär KDFF-familjen för dig: Ett unikt hjärta för klubben som ger engagemang och drivkraft både på och utanför planen
Vilken match kommer du bäst ihåg från förra säsongen: Sista matchen mot Umeå, sjukt spännande med perfekt utgång, där regnet piskade från alla håll och linjedomaren sjönk allt längre ner i leran.

Vad är din starkaste sida: Ordning o reda
Varför är du en tillgång till KDFF: Jag har gjort en resa med Åhus HBK där jag var Ordförande/Kassör under 11 år och de erfarenheterna hoppas jag kommer väl till pass i mitt arbete som kassör i KDFF.

Var föddes du: Kristianstad, uppväxt på Helgedal (andra sidan motorvägen från Vilans IP). Började spela fotboll på Vilans IP i Vilans BoiF när jag var 6 år
Var bor du: Åhus
Familj: Min fru Kerstin, 4 barn som är 16, 26, 28 och 30 år. 2 barnbarn som är 3 och 5 år. I huset finns också en Siberian Husky och i stallet har vi en halv häst.
Favorit spelare: Stefan Schwarz
Skidsemester eller sommarsemester: Både och!
Vad arbetar du med: IT-chef på BLS Industries AB i Ystad, 1 maj byter jag till Unibake A/S i Köpenhamn
Ålder: 52
Ditt starkaste idrottsminne: VM -94

Valberedningens presentation:
Vår nye kassör, med erfarenheter inom fotboll, som spelare, tränare, kassör och ordförande, är han, som vi ser, en tillgång till KDFF. Förutom sitt ekonomiska kunnande kommer han att tillföra en behövlig IT struktur då han idag jobbar som IT chef.