Din närvaro är viktig på onsdag kl. 18:00

Efter en 0-1 förlust på hemmaplan mot Eskilstuna United i lördags laddar vi om och vi inleder ny vecka med fokus på nästa match. Nästa match år nämligen nu på onsdag då vi möter KIF Örebro på Vilans IP.

Matchen mot Eskilstuna var jämn. Gästerna tog en tidig ledning med mål av före detta KDFF spelaren Marija Banusic. Efter målet spelade vi upp oss. Ett disciplinerad försvarsspel och en hel del chanser räckte inte till men vi tar med oss från matchen ett bra spel och enorm vilja. Unga spelare fick chansen och gjorde riktigt bra ifrån sig. Det ser lovande ut.

Matchen mot Örebro mot onsdag är väldig viktig. Vi ligger precis ovanför nedflyttningsträcket och alla poäng på kontot behövs för att säkra platsen i Damallsvenskan även 2017.  Alla är vi 100% laddade inför match med motivationen och viljan i topp.

Nu hoppas vi att även att du Kristianstadsbor väljer att satsa på oss på onsdag. Vi behöver ditt stöd på läktaren. Hjälp oss säkra kontraktet med din närvaro på Vilans IP kl. 18:00 onsdagen den 7.september.

 

Tillsammans är vi starka.

Firande mot FCR

Johanna Rasmussen firar sitt mål mot FC Rosengård.