Ledamot tre – Åsa Scharin

Vår tredje ledamot Åsa Scharin beskriver sig själv som ”glad, kreativ och pratsam” ni får chansen att lära känna henne lite mer här

Ledamot Åsa Scharin

Beskriv dig själv med 3 ord:  Glad, kreativ och pratsam.
Vad innebär KDFF-familjen för dig: Gemenskap.
Vilken match kommer du bäst ihåg från förra säsongen
Vad är din starkaste sida:  Positiv
Varför är du en tillgång till Kdff:  Jag har svårt att tänka innanför boxen och tycker att det är mycket, mycket roligare att vara utanför. Tror att jag kan tillföra en hel del nytänkande av den anledningen.

Var föddes du:   Västerås
Var bor du:  Östermalm i Kristianstad
Familj:   Jonas och en massa härliga vänner
Favorit spelare:  hemlig 🙂
Skidsemester eller sommarsemester:  ingetdera – stadssemester är bäst!

 

 


Vad arbetar du med:
   Jobbar som social media konsult och redaktör i eget bolag samt som skribent för
M-magasin, HiFi Musik, Kristianstadsjournalen med flera. Gästspelar sporadiskt inom Sveriges Radio. Driver även bolaget Never Ending Story – ett livsstilsföretag med uppdrag att göra det sista avskedet (begravningen) till en hyllning till livet. Har ett förflutet inom förlagsbranschen och har bland annat varit marknadschef för ICA-kuriren. Var med och lanserade Norges motsvarighet till tidningen Allt om Mat. Har även skrivit boken ”Kvinnor vid grillen”.
Halkar ofta in på helt okända områden, bland annat som krönikör i IFK Kristianstads tidning IFKPlay, där jag ska försöka förstå mig på handboll, men framför allt med uppdraget att locka ”icke-handbollsfrälsta” människor till Arenan.
Mina kompetenser är framför allt: marknadsföring, kommunikation, sociala media, PR

Ålder:  Absolut! Hemskt vore det ju annars.
Ditt starkaste idrottsminne: När jag första gången var på hästkapplöpning och kom dit i högklackade, vinröda mockasandaletter. Jag blev så förvånad och arg när jag sjönk ner i lervällingen utanför bilen och undrade varför i herrans namn de inte kunde asfaltera ordentligt…
Valberedningens presentation:

En virvelvind med kompetenser inom marknadsföring, sociala medier och PR kommer att stärka vårt fina varumärke. Hon säger sig ha svårt att hålla sig inom boxen, då det är så mycket roligare att vara utanför den. Åsa kan genom sitt skrivande locka icke fotbollsfrälsta människor till Vilan, och så småningom till Idrottsområde Söder.