Nellie Karlsson. En skojare?

Hon fyller 20 år i år, heter Nellie Karlsson, är ett nyförvärv och kommer från Växjö. Det sägs att det alltid regnar i Växjö. För Nellie Karlsson regnar det i Kristianstad också. Det regnar mål.
Nåja, det var kanske att ta i, men att göra två mål mot Kopparbergs/Göteborg i sin första Damallsvenska match från start för med sig lite förtjänt beröm. Det för även med sig att man blir hett objekt för en kort intervju.

Du gjorde två mål senast i den imponerande segern mot KGFC. Hur går dina tankar inför Eskilstunamatchen efter din senaste insats på Vilans IP?
Det kommer säkert att bli en tuff match då Eskilstuna har ett stabilt lag och har öppnat väldigt starkt i inledningen av serien. Nu skadade jag knät lite på träningen och får se om jag kan delta på lördag.  Gör jag det tror jag att det kommer bli en väldigt rolig och spännande match att spela.

Vad, eller vem, har imponerat mest på dig sedan du i år blev en KDFF-spelare?
Jag är väl imponerad av laget som helhet. Sammanhållningen, kvalitén på träningarna osv.  Allt har varit toppen än så länge.

Det sägs att Tozz (Therese Ivarsson) är en skojare. Skulle du då säga att laget fått en till skojare eller hur skulle du beskriva dig själv?
Haha! Det får du nog fråga de andra i laget om. Men jag skulle väl beskriva mig själv som en glad person som gillar när det är en glad stämning runt omkring mig.

Starten på säsongen har varit klart godkänd. Hade du förväntat dig det eller anser du att ni har överraskat?
Jag tycker att vi fick ihop laget och spelet väldigt bra de sista träningsmatcherna så jag är inte förvånad. Sen är vi starka hemma på Vilan så det är ingen överraskning att vi har två vinster där.

Med det sagt, vad kan publiken förvänta sig på lördag?
Publiken kan förvänta sig en rolig och tuff match på lördag där jag tror det kommer att smälla på bra i närkamperna.

Till sist kör vi den klassiska frågan: Hur slutar matchen på lördag?
Vi vinner med 2-1 och avgör i den 80:e minuten.

På lördag, den 2:a Maj kl.15.00 drar matchen igång. Nog kan jag tänka mig att Nellie skojar en del i omklädningsrummet, men jag hoppas att hon inte skojar om sin segervisshet. Ännu en seger på Vilans IP på lördag hade gett lite extra bränsle till segertåget som tycks dra fram på Vilans IP. Det lär bli en häftig resa under 90 minuter, så se till att du är med på tåget!

/ J