Olivia Welin svarar!

Det var ett tag sedan det hände. Det var ett tag sedan det rullades boll på Vilans IP. Nu äntligen är det dags att rulla igång igen! Sedan den senaste matchen har damlandslaget spelat fotbolls-VM i Kanada och herrarnas U21-landslag vann ett bragdartat EM-guld. Så fotbollstemperaturen är hög, och tur är väl det när sommarvärmen sviker. En stor del av den heta fotbollsvärmen bidrar KDFF med, när vi idag tar emot Piteå och inför matchen passar Olivia Welin och jag på att bjuda på lite uppsnack!


Hur ser du på er säsong såhär långt?

Jag tycker att vi över lag ska vara nöjda med våren men inte mer än så. Vi kan bättre och vi har mer än halva säsongen kvar till att visa det!”

 

 Hur tycker du att säsongen varit för dig, såhär långt?
”Min egen säsong har hittills varit lite knackig men jag tar dem positiva bitarna från våren med mig in på planen imorgon och till kommande höstsäsong.”

 

Kan ni göra något för att höja er ytterligare en nivå spelmässigt?

”För att höja oss ytterligare en nivå och även vara där varje match tror jag att vi måste hitta den nivån även på träningar. Om varje spelare presterar på sitt max oftare kommer vi att bli ett ännu farligare och bättre lag.”

 

Får publiken se det mot Piteå? 

”Publiken kommer att få se hungriga, taggade och spelsugna KDFF-spelare. Efter ett långt sommaruppehåll kommer spelglädjen att vara på topp. Kom och ta del av den!”

Kom och ta del av den, var det ja!
Kom och ta del av fotbollsvärmen idag på Vilans IP!
Tillsammans är vi starka!

/J