Vår andra suppleant i styrelsen

Här är vår sista presentation av medlemmarna i KDFF:s styrelse. Möt klubbens andra suppleant tillika sportchef, Henrik Nygren. Lär känna Henrik lite mer här.

 Suppleant/Sportchef Henrik Nygren                

Beskriv dig själv med 3 ord: Glad, idérik, kreativ.
Vad innebär KDFF-familjen för dig: 
Min andra familj.

Vilken match kommer du bäst ihåg från förra säsongen:
Umeå hemma i sista matchen. Vår allsvenska existens hängde på ett ynka mål, en fotbollsplan i dynga, hällregn och en heroisk insats av vårt lag.

Vad är din starkaste sida: Positiv problemlösare.

Varför är du en tillgång till KDFF: För att jag har ett stort kontaktnät, varit länge i föreningen och förbättrar gärna.

Var föddes du: CSK i Kristianstad.

Var bor du: Metropolen Skepparslöv.

Familj: Mamma, pappa, tre syskon, tre syskonbarn, KDFF och en hel hög underbara vänner.

Favoritspelare: Lionel Messi och Louisa Necib.

Skidsemester eller sommarsemester: Jag har möjlighet att välja båda.

Vad arbetar du med: Egenföretagare (snickare).

Ålder: Född 1974.

Ditt starkaste idrottsminne: Vår vinst borta mot Tyresö den 20 maj 2012. Vi stod i 12,50 gånger pengarna på Svenska Spel. I bussen upp till hotellet kände jag på atmosfären att vi skulle vinna, så när vi var på väg till matchen stannade vi till med bussen och jag ”råkade” slänga in tvåtusen kronor på seger. Vi vann matchen med 2-1 efter konstant press av Tyresö de sista trettio minuterna, men på något mirakulöst sätt lyckades vi freda oss och vann matchen. När pulsen dalat från dryga tvåhundra, så bjöd jag såklart laget och ledare på det dom ville äta och dricka. En makalöst god känsla att som nederlagstippad och underdog besegra de som skulle vinna guldet, och att vi dessutom gjorde det på bortaplan.

Valberedningens presentation:

Vår sportchef och entusiast NR 1 som sprider fotbollskärlek inom och utanför familjen. Henrik kommer som tidigare bidra med sitt kunnande om föreningen och fotboll.