SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kristianstads DFF
1998
After School

AFTER SCHOOL PÅ PARKSKOLAN
2022-04-06 13:00

AFTER SCHOOL 2022

 

Äntligen är våren här! Vilket betyder startsskottet för årets after school satsning.

 Stort tack till våra samarbetspartner i After School som ger oss möjligheten att i år utöka med ytterligare en skola.  I år kommer vi att vara på Antonskolan Österäng, Antonskolan Blekedamm, Centralskolan, Parkskolan och Slättängsskolan. 

 

Parkskolan

Först ut i år var parkskolan. Detta är en skola vi samarbetade med förra året med en fantastisk uppslutning av tjejer. Det forsatte på samma sätt  i år, med mellan 40-50 fotbollssugna tjejer vi varje tillfälle.  Under tre tisdagar i rad har vi haft A-lagsspelare och tränare i KDFF på besök för att spela fotboll i direkt anslutning till skoldagens slut. 

 

Igår tackade vi parkskolan för denna perioden med att lämna kvar klassbollar till tjejer, för att kunna fortsätta spela på rasterna och bjuda in dem till våra lag i ålder 6-11 år för att fortsätta spela fotboll. Som avlustning bjuds samtliga barn som deltagit med familj in till hemmamatchen mot Eskilstuna den 18/4.  VI vill också rikta ett stort tack till pedagogerna på Parkskolan för ert engagemang . 

 

 

 

 

 
Följ oss
Ligans Huvudsponsorer
Våra huvudpartners