SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kristianstads DFF
1998

Tre efterlängtade poäng
2024-06-09 20:38

Idag tog vi emot Helsingborgs IF på hemmaplan. Matchen drar igång och vi rullar bollen i laget för att känna efter pressen från HIF, vi inser rätt snabbt att vi kan hålla bollen inom laget mycket och inte ha allt för hög fart, då pressen inte är hög. Matchen i sig är stundtals kontrollerad och vid förlust av boll lägger vi på en extra växel för att vinna tillbaka den igen. I 12 minuten får Rappe bollen ute på kanten och levererar ett inlägg som går hela vägen in i mål. Otroligt läckert och det står 1-0 till oss. Vi skapar några få chanser i första halvlek, men är inte så farliga och målvakt kan enkelt hantera dessa skott.

I andra halvlek går vi in med inställningen om att ta det lugnt inom laget och samtidigt inte försätta oss i svåra situationer. HIF bestämmer sig för att stundtals sätta lite högre press på oss, men det är något vi ändå trivs med och kan hantera. Däremot blir vi lite för passiva i vissa lägen och HIF får till en ribbträff samt en boll som glider förbi målet och ut till inspark. Trots att HIF trycker på och jagar efter kvittering så kämpar vi på och rensar bort allt. Tillslut blåser domaren av matchen och jubel hörs från både publik, spelare och bänk. Laget bjuder på kämparinsats och plockar hem tre viktiga poäng.

 
Följ oss
Ligans Huvudsponsorer
Våra huvudpartners