Tryck här och bli medlem i KDFF!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kristianstads DFF
1998

Bli medlem i Kristianstads Damfotbollsförening
BLI MEDLEM
Uppesittarkvällen
2023-11-29 06:23

Nu är det dags för KDFF att sälja bingolotter till den stora traditionen, uppesittarkvällen den 23/12. Vi säljer både dubbellotter och enkellotter. 

 

Dubbellotter 200 kr

Enkellotter 100 kr

 

Du kan beställa dina lotter genom att maila till info@kdff.nu

 

Lycka till den 23/12!

 

Cuplottningen klar
2023-11-25 20:00

Gruppspelet i Svenska Cupen 2023/2024 har lottats ikväll. För vår del utföll lotten så att vi kommer spela i samma grupp som BK Häcken, Lidköpings FK samt Växjö DFF.

 

Matcherna kommer spelas 9/10 mars, 16/17 mars samt 23/24 mars. Vi återkommer så snart speldatum och avsparkstider är bestämda.

Välkommen Emma Broddheimer
2023-11-25 14:00

Kristianstads DFF och Emma Broddheimer har skrivit kontrakt för de kommande säsongerna.

 

Emma kommer närmast från IFK Göteborg och spel i division 1 och har innan dess representerat IFK Östersund. Emma spelar på centrala mittfältet och har även erfarenhet från Sveriges U-landslag. Hon kommer i veckan åka med Sveriges U-17 (födda 2006) till Island för matcher mot ö-nationen den 29/11 och 1/12.

 

”Vi är glada över att kunna erbjuda Emma det upplägg och den träningsmiljö som hon söker. Emma är en bolltrygg spelare som har alla förutsättningar att passa in och bidra till vårt sätt att tänka och spela fotboll. Vi ser fram mot att vara en del av  hennes fortsatta utveckling”  säger KDFFs klubbchef Lovisa Ström.

 

"-Att som 17-åring få representera KDFF, som är ett lag på övre halvan av damallsvenskan, känns både utvecklande för mig som fotbollsspelare och som individ. Vid besök nere i Kristianstad så möttes jag av ett mycket välkomnande lag och fick känslan direkt att jag kommer trivas här både på och utanför plan. Jag ser fram emot en ny säsong med mitt nya lag och ska göra allt jag kan för att bidra till laget på bästa sätt" kommenterar Emma sitt beslut flytta till Kristianstad och KDFF.

 

Emma kommer till Kristianstad och KDFF när den kollektiva träningen drar igång i början av januari.

Några platser kvar till vårt kvinnliga nätverk
2023-11-24 14:56

Vi har några platser kvar på årets sista kvinnliga nätverk!!

 

Vi närmar oss årets slut och det är också dags för årets sista kvinnliga nätverksträff. Denna gången kommer träffen hållas med vår samarbetspartner Ernst & Young. Vi ses för att nätverka, höra på vad som händer hos Ernst & Young samt lyssna på Jennies från Jennies Bakery´s.

 

Jennie Everman Turesson är egen företagare och har varit med i Hela Sverige Bakar 2017.  Jennie berättar sin resa och givetvis bjuder hon på frukost från sitt bageri. 

 

1:a december kl 07.30-09.00

Ernst & Young (Residensgatan 1)

Anmälan görs till: lovisa.strom@kdff.nu

 

Meddela eventuella allergier

 

Välkommen Katla Tryggvadóttir
2023-11-24 12:00

Kristianstads DFF och Katla Tryggvadóttir har skrivit kontrakt för de kommande säsongerna.

 

Katla tillhör kategorin lovande spelare med ”vittring” på det isländska A-landslaget. 18-åriga Katla är mittfältare och kommer närmast från Throttur Reykjavik FC. Så sent som i somras spelade hon Islands samtliga matcher i EM-slutspelet för F19-landslag i Belgien.

 

”Katla är en ambitiös spelare som vi följt under en tid. Så sent som i våras var hon på plats i Kristianstad för att ”känna på” staden och för att bekanta sig med klubben så nu det är roligt att kunna fullfölja med ett kontrakt”  säger KDFFs klubbchef Lovisa Ström.

 

”- I’m really happy to be joining Kristianstad. It is a good destination, an ambitious club with great coaches, staff and players. I wanted to take the next step in my career to further develop my game and improve as a player. I’m looking forward working with the coaches and new teammates, and can’t wait to do everything I can to help the team” hälsar Katla.

 

Katla ansluter till vår trupp i början av januari.

Välkommen Sandra Wuopio.
2023-11-23 10:00

Kristianstads DFF kompletterar tränarstaben inför de kommande säsongerna. Sandra Wuopio rekryteras som ass.tränare med huvudansvar för fys-träningen.

 

Sandra kommer närmast från rollerna som Sportchef och huvudtränare för Dam A i Hittarps IK där hon verkat de senaste två åren. Dessförinnan tränade hon Falköpings KIK resp Mariebo IK parallellt med att hon var instruktör på NIU i Jönköping. Sandra är utbildad på UEFA A Elit Youth nivå, och innehar därmed också UEFA A licens. Under sin spelarkarriär representerade Sandra både Eskilsminne IF och Stattena IF i division 1. Utöver de fotbollsspecifika erfarenheterna har Sandra en utbildning som fystränare på sitt cv.

 

”-Sandra har en bra bakgrund för de behov hon rekryterats för samt en vilja och ett driv att utveckla både spets och bredd i vårt A-lag vilket kommer vara viktigt då vi har många talanger som kommer behöva hjälp ta nästa steg i sin utveckling” säger KDFFs klubbchef Lovisa Ström.

 

"-Jag är otroligt stolt och glad över möjligheten att få tillhöra Kristianstad DFF och laget inför kommande säsongerna. Det här gänget har redan välkomnat mig med öppna armar och det känns verkligen som en härlig utmaning att få komma till en professionell elitmiljö där känslan
fortfarande är så genuin och familjär. Det är en perfekt utmaning och utveckling för mig i min personliga tränarkarriär och jag ser mycketfram emot att få samarbeta med och utvecklas tillsammans med Johanna och Daniel.

 

Dessutom hoppas jag såklart kunna vara med och utveckla laget och bidra till fler framgångar på sikt. Det finns en fantastisk grund som redan är lagd och det ska bli spännande att få vara med och bygga vidare på det tillsammans med alla spelare och ledare" säger Sandra om sitt nya uppdrag.

Sandra kommer tillträda sin tjänst hos oss i början av nästa år när hennes nuvarande anställning upphör.

BLI MEDLEM
Köp din biljett här!
Nyheter från våra lag
SIM - Still In Motion, 24/11 10:00 
F9 (2014), 21/11 05:27 
F9 (2014), 12/11 21:36 
OBOS Damallsvenskan, 05/11 18:45 
F9 (2014), 03/11 18:16 
Kvinnligt nätverk, 29/10 06:48 
 
Följ oss
Ligans Huvudsponsorer
Våra huvudpartners