SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kristianstads DFF
1998
Kids In Motion

Kids In Motion

 

SPONTANIDROTT FÖR BARN & UNGA

Vi i KDFF driver ett spontanidrottskonceptet ”Kids In Motion”(KIM). KIM syftar till att öka den fysiska aktiviteten och minska stillasittandet bland barn och unga i Kristianstad genom att uppmana till spontan aktivitet, samt att hjälpa barnen att hitta glädje till vardagligt idrottande och därefter ta steget in i föreningslivet.

 

INKLUDERANDE MÖTESPLATSER
I takt med att samhället förändras och människor med olika kulturer och bakgrund blir en självklarhet i vår vardag bör även idrottsrörelsen utvecklas och anpassas. KDFF skapar möjligheter till social samvaro och möten mellan människor på våra spontanidrottsplatser. 

Vi arbetar utifrån KDFFs värdegrund där vi bemöter varandra med respekt och bidrar till en positiv miljö som präglas av glädje, gemenskap och ärlighet. Vi föregår med gott exempel och visar öppenhet och respekt för människors lika värde samt motverkar alla former av diskriminering och gynnar arbetet för jämställdhet och mångfald.

 

PLATS
KIM innebär att spelare i KDFF finns på plats på olika spontan-
idrottsplatser i kommunen för att inspirera till aktivitet, rörelse och mod att prova på nya sporter.
Alla är välkomna att hänga med oss i KDFF och se vilka möjligheter det finns att vara aktiv i Kristianstad. Det är kostnadsfritt och inga förkunskaper krävs. Vi ses!

 

KIM PÅ SOCIALA MEDIER
Facebook: Kids in motion (Kristianstad)

Instagram: @Kdff_KIM

 

 

Ett stort tack till våra KIM-partners som stöttar oss i arbetet att få fler barn i mer rörelse. 

Lyckat Summercamp med ABK
2021-06-14 13:04

Under helgen hade vi ett lyckat summercamp på Gamlegården i samarbete med ABK. Det var full fart hela helgen med lekar, beachvolleyboll, linbana, bollsporter och grillad korv. Vi tackar alla inblandade för en härlig helg! 

 

Vi tipsar även om Gamlegårdsbadet som öppnar 18e juni, fritt inträde. 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 27/05 06:14 
Hem, 26/05 09:55 
Hem, 22/05 10:00 
 
Följ oss
Ligans Huvudsponsorer
Våra huvudpartners