Tryck här och bli medlem i KDFF!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kristianstads DFF
1998
F14/F15

Välkommen till F14/F15
 
Gothia Cup
2023-07-24 08:20

Vi började veckan med att möta ett franskt lag. Tjejerna var taggade men nervösa. Spännande med internationellt motstånd. Det började lite trevande men successivt tog vi över, rullade bollen fint och det hela slutade med en 5-0 vinst.

Dagen efter, stärkta av vinsten tog vi oss an Gefle IF som tog ledningen med 1-0. Flera gånger denna säsong har vi legat under, vänt och vunnit så tjejerna tappade aldrig tron och energin i laget var på topp och segern roddes i hamn med 2-1. Det starkaste minnet från matchen var nog ändå när hela laget kom springande för att krama om tjejen som gav allt i en närkamp, vilket ledde till den frispark som gav oss segern. Det var lagsammanhållning på ”yttersta” nivå.

I vår 3:e match ställdes vi mot Skulltorp. Nu var det gruppfinal och vi gick naturligtvis för att ta hem gruppsegern. En jämn, delvis välspelad slutade dock med en 0-1 förlust som vi nog ändå trots allt förtjänade att dela på poängen men ibland blir det så.

Vi tog oss oavsett det till A - final. Vi ställdes mot norska Lilleström som gav oss en ”läxa” i fotboll. Vi förlorade matchen med 0-8. Märkta av 3 matcher i benen var vi minst ett nummer ”för små” och från tränarperspektiv gick luften lite ur laget.

Vi tar med oss många lärdomar och ser fram emot en spännande och rolig höstsäsong i Skåneserien F15.

Påminnelse spelarfrågor
2022-11-27 21:34

En liten påminnelse om att svara på spelarfrågorna som tidigare skickats ut.  Länken bifogas här igen

 

Spelarfrågor

Jobb på Hultens
2022-11-07 09:59


Hej alla!
Hultens var väldigt nöjda med vår insats sist (vi fick oxå ett väldigt bra arvode🙌🏻) därav har vi nu fått förfrågan om att jobba där igen o med det tjäna en bra slant till vår lagkassa.🤩 För det är just det som pengarna går till denna gång, vår egen lagkassa som är tänkt att användas till cuper, läger, pizzakvällar etc med laget. Därav skall samtliga tjejer i laget delta på detta jobb på Hultens samt några föräldrar.

Vi har två pass under v 47 o reservpass under v 48 (om vi mot förmodan inte skulle hinna klart). Men förhoppningsvis så klarar vi uppdraget på två kvällar, dvs under v 47. Uppdraget vi skall klara av är att packa 2000 st lådor som skall fyllas med x antal olika produkter. O som sagt för detta får vi en bra förtjänst till vår lagkassa💰🤩

Tiderna som gäller är:
Tis 22 nov Kl 17-21
Samtliga tjejer i laget deltar plus en förälder till
Leija
Wilma
Thea
Viola Svensson

Tors 24 nov Kl 17-21
Samtliga tjejer i laget deltar plus en förälder till
Angjelina
Melissa
Nova
Zelda

Skulle någon förälder mot förmodan inte kunna det pass som man är uppsatt på så får man själv se till att byta med någon!

 

mvh

Lisa

dragningslotter NU!!!
2022-10-25 20:07

Lott info in!!!

 

Anders Måste ha info vem som har köpt lotten!

 

 

Wilma P

Nova S

Mellisa B

Aelda E

Dragningslotter
2022-10-23 15:32

Hej!

 

Ni behöver skicka ett sms till 0707772431 med namn och mobilnummer på den som köpt respektive lott (numret står på lotten).

 

Detta skall skrivas ner på listan som skall redovisas till KDFF

Skicka in detta senast imorgon (måndag)

 

Mvh Anders

 
Följ oss
Ligans Huvudsponsorer
Våra huvudpartners