SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kristianstads DFF
1998

Välkommen till KDFF F17 SM!
2024 spelar F17SM i den högsta serien för F17-lag i Sverige. Det är en mycket tuff serie där resultatet när tabellen summeras kommer avgöra om laget får en plats i 2025 års första F17-Allsvenska någonsin. Vi ser väldigt positivt på utvecklingen med att serien är en tävlingsserie där vi kan gå upp/åka ur beroende på våra prestationer.

 

Laget leds av Emil Jansson, som rekryterats inför denna säsongen. Emil har två övergripande målsättningar att arbeta efter. Den första är att skapa en miljö som utvecklar ansvarstagande samhällsmedborgare och den andra är att skapa förutsättningar för att spelare ska kunna flyttas upp till vårt F19-lag.
Truppen består inledningsvis av 17 utespelare och en målvakt. Anledningen till att vi valt att organisera oss i två F17-trupper istället för en F17-och en F16 är för att skapa förutsättningar för fler spelare att vara kvar i akademin längre.
 
Följ oss
Ligans Huvudsponsorer
Våra huvudpartners