SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kristianstads DFF
1998
After School

AFTER SCHOOL

2021 startade KDFF ett nytt komplement till KIM- After school!

Vi vill skapa möjligheten att fler barn rör på sig!

 

Tillsammans med skolor i Kristianstad kommer vi erbjuda fotbollsträning för tjejer i ålder 6-12 år i anslutning till skoldagens slut. Det är inte alltid barn kan ta sig till en aktivitet, så vi tar aktiviteten till barnen där de befinner sig i en trygg miljö.

 

Vi vill motivera till ökad fysisk aktivitet men också chansen att prova på fotboll och skapa rörelseglädje tillsammans med förebilder från KDFF. Även en liten aktivitetsökning kan ge stora hälsovinster på både kort och lång sikt och både för individ och för samhället som helhet.

 

Vi arbetar utifrån KDFFs värdegrund där vi bemöter varandra med respekt och bidrar till en positiv miljö som präglas av glädje, gemenskap och ärlighet. Vi föregår med gott exempel och visar öppenhet och respekt för människors lika värde samt motverkar alla former av diskriminering och gynnar arbetet för jämställdhet och mångfald.   

 

Projektet drivs av ledare och spelare i KDFF genom stöttning av våra projektpartners.

Våren är här och nya after school tillfällen
2024-05-03 06:23

Våren är här och det innebär att After School är igång igen. 

4 härliga after school tillfällen med många tjejer som vill spela fotboll. 

Under våren är våra fokusskolar Centralskolan, Parkskolan samt Helgedalsskolan. 

Första veckan på After School
2023-04-27 06:22
Elin Johansson, Carly Wickenheiser, Josefin Harrysson

I tisdags startade vi upp årets första After School besök. Först ut är våra två samarbetsskolor Slättängsskolan & Parkskolan. 

 

I går var ledare från KDFF samt Elin Johansson, Carly WIckenheiser och Josefin Harrysson från A-laget med på Parkskolan. På skolan mötes vi av 67 fotbollssugna tjejer mellan 6-10 år. Härligt att se all energi och vilja att prova på fotboll. 

De kommande tre veckorna kommer vi besöka Slättängsskolan och Parkskolan en gång i veckan. 

 

Stort tack för att ni är med som projektpartner i After School!

After School 2023
2023-04-05 14:11

Våren är i luften och det nu snart dags start upp årets After School. 

Från KDFF kommer spelare och ledare i föreningen ut till skolorna för att fylla skolgårdarna med spelande tjejer mellan 6-11 år. 

 

Tillsammans med våra samarbetsskolor ges tjejerna möjlighet att prova på att spela fotboll i samband med att skoldagen är slut. 

 

Först ut i år är Slättängskolan och Parkskolan som vi kommer besöka under perioden 25 april till 10 maj. 

 

 

Smekab, Önnestadskola och Önnestad BoIF
2022-09-09 05:51

Nu har skolorna börjat och så också After School. 

Vi har en ny samarbetsskolan som är Önnestad skola. 

 

Smekab är företaget om är lokalt förankrat i Önnestad, vill verka för byn och har gjort det möjlighet att utöka After Schhool under hösten. Under tre veckor är vi på Önnestad skola och  tränar fotboll med tjejer i åldrarna 6-11 år. Där  målet är att fler tjejer i Önnestad ska börja spela fotboll. TIllsammans med Önnestad BoIF har sedan tjejer som vill prova på möjlgiheten att komma ner till deras träningar och vara bli en del av fotbollsföreningen i Önnstad. 

 

 

 

Premiär på Slättängsskolan
2022-04-19 22:17

Idag var det dags att besöka vår nya samarbetsskola, Slättängsskolan. VIlket fantastiskt första intryck, strålande sol och 52 fotbollssugna tjejer. 

 

Tjejerna kom från förskoleklass upp till årskurs 5. Av allt vi gjorde idag var  det inte mycket som slog att försöka skjuta mål på vår målvaktstränare, Bojan. 

 

Tacka alla kämpande tjejer , vi ses igen nästa vecka. 

 

/ KDFF

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 22/05 10:00 
Hem, 19/05 19:00 
Hem, 17/05 08:13 
 
Följ oss
Ligans Huvudsponsorer
Våra huvudpartners