SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kristianstads DFF
1998

Välkommen till KDFF F17 Regional!
F17 Regional deltar 2024 i F17 Skåneserie.
Laget leds av Wilma Wallin, som rekryterades 2023 från Hammarby. Gruppen består av spelare födda 2007 till 2009. 
Wilmas uppgift är, precis som övriga akademitränare att: bidra till att utveckla ansvarstagande samhällsmedborgare och slussa spelare uppåt till F17SM. Anledningen till att vi valt att organisera oss i två F17-trupper istället för en F17-och en F16 är för att skapa förutsättningar för fler spelare att vara kvar i akademin längre.
Truppen består av 18 utespelare och en målvakt.
En bitter 1 poäng
2024-04-23 12:51

Då var det dags för seriens andra hemmamatch mot Ängelholms FF. Första halvlek drar igång och vi är inte helt påkopplade och i matchminut 23 släpper vi in ett tungt första mål. Därefter börjar vi komma in i matchen och har stundtals ett väldigt fint spel i vår speluppbyggnad. I slutet av första halvlek fortsätter vi att pressa på och börjar ta över matchen, vi kommer till flertals lägen men lyckas inte riktigt vara tillräckligt kyliga i sista tredjedelen. Vi går in i halvtidsvilan med ett 0:1 underläge men en fantastisk inställning och energi att vända matchen.

 

Andra halvlek drar igång och Ängelholm backar hem väldigt tidigt, men vi fortsätter med vår höga press och tillslut i matchminut 57 gör Ida Holm vårt första mål. Vi fortsätter att ha tålamod och sätta hög press, medan Ängelholm fortsätter att säkra bakåt och spela långa bollar när vi börjar göra det svårt för dem. Men i matchminut 67 får Ängelholm en omställning och lyckas med ett fint långskott gör 1:2 i matchen. Men detta påverkar inte spelet utan vi fortsätter kämpa och trycka på framåt, vi lär oss av våra misstag och det märks att Ängelholm börjar bli lite trötta och stressade och kort därefter gör vi 2:2 på en fint slagen frispark av Leija Nilsson som Zelda Ehlde efter en otrolig teknisk prestation lyckas sätta i mål. Efter målet höjer vi oss ytterligare en nivå och fortsätter leta efter vinnarmålet men Ängelholm fortsätter göra det trångt i sista tredjedelen. Vi håller i med vår höga press och lyckas vinna bollen i förhindra speluppbyggnade i nästan varje pressekvens. Men trots vårt hårda jobb lyckas vi i denna matchen inte få med oss 3 poäng. 

 

Efter en väldigt fin insats i andra halvlek så gick vi därifrån med tung känsla av besvikelse efter ett inte lyckats få med oss 3 poäng. Men sådan är fotbollen ibland, vi tar med oss att vi behöver bli bättre i sista tredjedelen och fortsätter jobba mot nästa match mot Lunds BK som spelas borta den 28 April.

Fotbollsdagars på Stadium
2024-03-04 08:28

Stadium presentera årets kupongerbjudande på fotboll!

* Gäller  1 april – 30 april

 

Kupongerbjudandet  visar ni upp i butik eller knappar in på stadium.se för att nyttja erbjudandet! Erbjudandet är riktat till framförallt skor men även andra kompletterande produkter för just oss som medlemmar i föreningen! Erbjudandet gäller på www.stadium.se och i Stadiumbutik.

 

Samtidigt vill vi såklart även pusha för medlemsprofilen som finns via stadium.se så vi får fler att klä sig i våra föreningskläder! Beställning av föreningskläder hittar ni  HÄR

Det finnas möjlighet att prova klubbkläderna på fotograferingen på onsdag.

Rabatten gäller inte på klubbkläder. 

 

Glöm inte bort att stötta föreningen genom Stöd din förening https://www.stadium.se/teamsales

 
2024-02-22 17:30

Nu är det dags att presentera första del i vårt samarbete med Skills Academy i Sölvesborg. 

Från vecka 9 kommer det finnas bokningsbara tider på Skills Academy för spelare som spelare i KDFF. Tiderna är fördelade utifrån lagen som finns i föreningen. Detta för att du ska komma med spelare i ungefär samma ålder när du bokar ditt pass. 

 

När du bokar ditt pass, bokar du alltid utifrån laget som ditt barn spelare i. Minst antal spelare per grupp är 3 personer och max 4 personer. 

 

* För att boka en plats väljer du ditt barns lag

* Skapar ett konto på Skills Academy

* Bokar platsen. 

* Du betalar 179 kr per tillfälle 

 

Bokning sker här: 

https://www.skillsacademy.se/kdff-skills-traning/

 

Tiderna kan komma att variera från vecka till vecka, utifrån beläggning och efterfrågan. 

Skulle en grupp inte bli full kan platsen öppnas upp för någon annan spelare utanför laget. 

Du kan inte se vilka andra som bokat sig på samma tid. 

Är inte gruppen fylld med 3 spelar kan tiden komma att avbokas och du blir då informerad av Skills Academy

 

Vid frågor maila: info@kdff.nu

 
Följ oss
Ligans Huvudsponsorer
Våra huvudpartners